THE STREETS

LAGE TENT
22:20

THE STREETS

The Streets is een rockcoverband uit Kerkdriel. Niet de standaard classics maar nét die andere covers worden in een dampende liveshow op je afgevuurd. Covers en eigen interpretaties van oa Rammstein, Limp Bizkit, Metallica, Papa Roach, Muse, Korn, Faith no More, Motorhead, Rage Against the Machine en meer…

Busted

buitenpodium
16:00

Busted

Vanèges

LAGE TENT
19:00

Vanèges

Vanèges is een rock- en popcoverband uit Kerkdriel. Vanèges speelt heerlijk stevige maar vooral herkenbare classic rockcovers, afgewisseld met recenter rock- en popwerk en mixt dat moeiteloos met bijvoorbeeld de hippie chique van Woodstock. De band zet de nummers neer met veel muzikale energie en vooral met zichtbaar veel plezier. 

EgoTwister

buitenpodium
15:00

EgoTwister

EgoTwister is een 5-koppige stevige hardrockband met een duidelijk statement. Deze band uit Rossum en Kerkdriel onderscheid zich door de verschillende sounds uit het rock genre naadloos in elkaar te weven. Zo creëert EgoTwister een compleet eigen en veelzijdig geluid. Het melodieuze repertoire van de band, vol van vette grooves, stevige riffs, veel variatie en de inspiratie blijkt eindeloos…..

Moonshine Ramblers

lage tent
22:00

Moonshine Ramblers

Deze vierkoppige rock coverband brengt songs ten gehore van bands als AC/DC, CCR en the Beatles, maar ook recente hits van onder meer Avicii en Chef’Special. Nederlandse hits van de Golden Earring en Doe Maar worden uiteraard niet overgeslagen! Prachtige klassiekers, vette rocktracks gecombineerd met eigen songs zorgen voor veel, heel veel opzwepende en herkenbare momenten.

Guy pierson and the rhytem cats

buitenpodium
14:00

Guy Pierson & The Rhythm Cats

is een vrij nieuwe rock’n roll/rockabilly band, ontstaan in het CORONA tijdperk. De vrij succesvolle band “Blue Moon Trio” werd opgeheven en Guy Pierson en Deon Buck van Blue Moon Trio waren beschikbaar om samen met de bekende Geldropse drummer Coen Molenschot en de in Den Bosch wonende gitarist Cees Verhoeks een nieuwe rock’n roll/rockabilly band te starten.

The southern blues explosion

lage tent
19:00

The southern blues explosion

Een explosieve mix van Hillbilly, Rock-‘n-Roll, Rockabilly, Countrymuziek en heel veel Blues, ademt de uitbundige sfeer van overvloedige barbecue, onbewerkte maïs en het in grote hoeveelheden nuttigen van zelfgestookte alcohol.

Kasparov

Hoge tent
avond

Kasparov

Kasparov is een van de artiestennamen van Bas Verheul, een Nederlandse dj-producer die halverwege 2006 begon met produceren van muziek. Als Kasparov draait hij voornamelijk hardcore. Zijn muziek wordt uitgebracht bij onder andere Megarave Records, Asbest en Offensive Records.

Big Caz & THE BOBS

buitenpodium
16:30

Big Caz & THE BOBS

Met zijn grote kuif en bruisend van energie, dendert Big Caz, samen met zijn Bobs de podia van Rock en Rollend Nederland over. Big Caz is een Rock ’n Roll sensatie met een knipoog. Big Caz doet niemand na, maar brengt het verhaal van de Rock ’n Roll op zijn manier. Big Caz & the Bobs is een Rock ’n Roll band die garant staat voor een geweldige show in de fifties en sixties stijl. Sfeer en spektakel voor jong en oud, om op te dansen en om naar te kijken, het plezier en enthousiasme spat ervan af!