404

not found

© Driels Wheels - Met passie gerealiseerd door Wijsneus Media

REGLEMENT 2023

DRIELS WHEELS MEEMAKEN IS OP ZICH AL EEN HELE BELEVENIS EN OVER HET ALGEMEEN ZIJN WIJ ZEER TE SPREKEN OVER HET GEDRAG VAN ONZE BEZOEKERS. IEDEREEN HEEFT GOEIE ZIN EN WIL ER EEN MOOI FEEST VAN MAKEN. DESONDANKS ZIEN WIJ ONS WEL GENOODZAAKT OM REGELS OP TE STELLEN, WAARAAN IEDERE BEZOEKER ZICH DIENT TE HOUDEN. DENK ER DAAROM OOK AAN DAT ONZE MEDEWERKERS ALTIJD HET LAATSTE WOORD HEBBEN. DIT IS DE ENIGE MANIER OM HET LEUK TE HOUDEN VOOR IEDEREEN EN BOVENDIEN WILLEN WE VOLGEND JAAR GRAAG WEER DRIELS WHEELS KUNNEN ORGANISEREN!

Lees hier de Algemene Voorwaarden voor (Camping)Bezoekers.

Streng tegen overtreders

Tijdens Driels Wheels dienen alle bezoekers zich te houden aan de Driels Wheels Huisregels. Moedwillige overtreders van de Huisregels en/of het Campingreglement zullen onherroepelijk door de beveiliging van het terrein worden verwijderd. Afhankelijk van de overtreding kan je aan de politie worden overgedragen alwaar je ook nog een proces-verbaal tegemoet kan zien.

Toegangsbeleid en legitimatie
Op het gehele evenementen terrein geldt geen minimumleeftijd.

Alcohol

Tijdens Driels Wheels wordt GEEN alcohol geschonken aan personen onder de 18 jaar. Buiten het feit dat het bij wet verboden is, is bewezen dat drinken op jonge leeftijd schade toebrengt aan de hersenen en andere organen die in de groei zijn. Je bent zelf verantwoordelijk voor de hoeveelheid alcohol die je nuttigt. Weet dat je stemming door het gebruik van alcohol ineens kan omslaan. Hierdoor kan je jezelf niet meer onder controle hebben, je kan agressief worden of doet dingen waarvan je achteraf spijt hebt. Verpest je eigen en ons feest dus niet door te veel alcohol te nuttigen. Alcohol en verkeer gaan niet samen, ieder jaar raken 3000 mensen ernstig gewond en overlijden 200 mensen door alcohol in het verkeer. Net als voorgaande jaren, bestaat de kans dat de politie alcoholcontroles gaat uitvoeren.

4X4 terrein

Het 4X4 terrein is geen racebaan! Rij dus stapvoets! Wij weten dat je goed kunt rijden maar als de organisatie het onverantwoord vindt, wordt je van de baan verwijderd. In het kort: Als JIJ ligt te klootviolen mag er volgend jaar geen 4×4 terrein meer gemaakt worden!! Het gebruik van dit terrein is ten aller tijden op eigen verantwoording. De organisatie is dan ook op geen enkele wijze verantwoordelijk voor schade of letsel.

Kindercrossbaan

Is dus alleen voor kinderen. Papa’s of mama’s die hun crosstrucjes willen laten zien, zullen dit helaas op een andere locatie moeten doen, zoals bijvoorbeeld je eigen achtertuin. Wij nemen aan dat je best wel gehecht bent aan je kind dus zet je larf, met helm en al, op een goed passend voertuig met de nodige beschermende kleding. Ook het gebruik van dit terrein is ten aller tijden op eigen verantwoording. De organisatie is dan ook op geen enkele wijze verantwoordelijk voor schade of letsel.

Eigen drank en eten meenemen?

Zelf meegenomen dranken (alcoholisch en non-alcoholisch) en voedselpakketjes zijn alleen toegestaan op het campingterrein. Op het marktterrein en in de feesttenten is dit dus verboden en zullen in beslag worden genomen.

Caravan, camper, tent.

Wil je met een caravan, camper of tent overnachten tijdens Driels Wheels? Kan gewoon! Jij dient er wel zorg voor te dragen dat je caravan/ camper na afloop van het festival niet achterblijft op de camping en/of buiten het festivalterrein aangetroffen zal worden. Mocht dit toch gebeuren zullen de kosten die wij maken voor het verwijderen van de caravan/camper op je worden verhaald. Denk er ook goed aan dat bij de rit naar en van het festivalterrein je voertuig moet voldoen aan de algemene verkeersregels zoals die gelden in Nederland. De politie kan hier, net als voorgaande jaren, streng op controleren.

Geen schaft/pipo wagens, bouwketen etc.
Bouwketen, schaftwagens, ‘Pipo de clown’-wagens, SRV-wagens en (zee)containers, zijn niet toegestaan op de camping en worden ook niet toegelaten. Denk erom dat alle voertuigen moeten voldoen aan de algemeen geldende Nederlandse verkeersregels.

Stroom

Op de camping zijn geen stroomaansluitingen aanwezig. Uiteraard is eigen stroom (aggregaten e.d.) toegestaan!

Houd de camping schoon

Er worden voldoende voorzieningen getroffen om vuilnis in te deponeren. Tevens zullen er vuilniszakken worden uitgedeeld. Deze kun je in de containers gooien die over het gehele terrein aanwezig zijn. Ruim je eigen meuk op en neem je tent en/of caravan ook gewoon weer mee naar huis. Een beter milieu begint bij jezelf! Wees dus verstandig!

Vuur

Vuurtje stoken mag maar GEEN OPEN VUUR OF VUURKORF. Op welke manier mag ik dan WEL stoken?
Nou…. , Na een goed overleg met de brandweer is het toegestaan om te stoken in een ton/ketel van maximaal 60 liter. Mits er 2 emmers van 10 liter met water binnen handbereik staan. Tevens moet de vuurton minimaal 5 meter van een caravan, camper etc. af staan. Besef je altijd goed dat de veroorzaker van een (onschuldig bedoeld) brandje door justitie ernstig vervolgd kan worden als door dat brandje gewonden vallen of nog erger. We weten dat het thuis meestal niet zo gezellig is, maar daar is het altijd nog sfeervoller dan in de bajes!

Glas op het campingterrein

Op de camping is glas gewoon toegestaan! Maar ruim dit na gebruik gewoonweg op!!! Dit vanwege de slechte verwerkbaarheid van glas, voor de koeien en ter voorkoming van verwondingen van bezoekers en/of medewerkers bij achtergebleven breukglas.

Geluidsinstallaties

In principe is alles toegestaan, mits de overige camping bezoekers geen last hebben van jouw favoriete muziek!! Hou gewoon rekening met anderen!! Wij weten als geen ander, dat het na een sloot bier lastig is om het juiste volume te bepalen. Hiervoor hebben we de camping-akela in het leven geroepen die jullie hierbij zal helpen. Die bepaald dan het maximale volume, niet jij! Dus…zingen en feestvieren mag zolang de rest er geen last van heeft.

Geen wangedrag

Bij constatering van geweldsdelicten, vandalisme, intimidatie, diefstal en/of onzedelijk gedrag word je zonder pardon van het terrein verwijderd en word je overgedragen aan de politie. Niet doen dus, hou het gewoon gezellig!

Niet roken

Sinds 1 juli 2008 mag in feesttenten niet gerookt worden. Dit geldt dus ook voor de feesttenten bij Driels Wheels. Helaas, je saffie kun je dus alleen in de open lucht opsteken.

Drugs

Bij constatering van het in bezit hebben van maximaal 5 gram softdrugs, heb je de mogelijkheid om deze af te staan. Weiger je deze softdrugs af te staan of heb je meer dan 5 gram bij je dan zul je aan de politie worden overgedragen. Bij constatering van gebruik, in het bezit hebben van harddrugs en/of het handelen in soft/harddrugs zul je zonder pardon worden aangehouden en worden overgedragen aan de politie.

Geen USA voertuig?

Non USA Auto’s, motoren, tractoren, rollators etc., dienen op eigen risico geparkeerd te worden op het parkeerterrein bij de entree. Dus niet op de camping zelf. Deze parkeerplaats is overigens geen camping, dus overnachten op de parkeerplaats is niet toegestaan. Hier wordt door de beveiliging op gecontroleerd.

Wel even het terrein op met je Sushibak, Stokbrodenslee, Brexithok of Schnitselkar dat kan. Je hebt max 1 uur de tijd om je caravan/tent of spullen te lossen. Vervolgens moet je dan het voertuig op de Non USA parkeerplaats plaatsen.
Alleen campers van een niet USA merk zijn wel toegestaan op het campingterrein.

Aanwezigheid organisatie

De organisatie is 24 uur per dag op het gehele terrein aanwezig en die kun je ook als zodanig herkennen aan de Driels Wheels kleding met CREW erop. Zij zijn er in het belang van de bezoekers en zullen al je vragen kunnen beantwoorden. Daarnaast is de organisatie altijd bepalend in alles waarin dit reglement niet voorziet; hun wil is wet!

Tot slot

Namens de gehele crew van Driels Wheels wensen wij jullie geweldige dagen toe!!